Conform legislatiei in vigoare (Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului), S.C. Octopus Vision SRL va ofera dreptul de a returna produsele comandate online in maximum 14 zile calendaristice, fara a da vreo explicatie.

Conditii generale pentru returul produselor:

 • Produsele trebuie returnate in maxim 14 zile de la data la care au fost receptionate.
 • Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite.
 • Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, produse carora le lipsesc componente etc.
 • Nu se accepta returnarea comenzilor aduse la comanda special pentru dumneavoastra.
 • In cazul achizitionarii mai multor produse identice, se acepta returul tuturor daca numai unul a fost desigilat.
 • Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare, asa cum au fost trimise de SC Octopus Vision SRL.

Procedura de returnare:

 1. In cazul in care doriti sa returnati un produs, e necesar ca in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui sa ne informati cu privire la aceasta decizie, folosind o declaratie neechivoca, pe e-mail la info(@)printsticla.ro.
 2. In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, veti primi pe e-mail numar de inregistrare si detalii cu privire la solicitarea inaintata.
 3. Va rugam sa ne expediati produsul/produsele la adresa Bd. Stefan cel Mare Nr. 79 Targu Neamt, Jud Neamt, fara intarzieri nejustificate si in decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ati comunicat cererea de returnare.
 4. Dupa constatarea conformitatii produsului/produselor returnat/returnate, in termen de cel mult 14 zile de la primire, Octopus Vision va returna contravaloarea produsului/produselor comandate, in contul dumneavoastra bancar.
 5. Costurile de retur sunt suportate de catre Octopus Vision in urmatoarele situatii:
  • Produsul nu este conform cu specificatiile din oferta online.
  • Produsul nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.
  • Produsul nu este functional in primele 48 de ore de la receptie.
 6. Costurile de retur sunt suportate de cumparator in oricare alta situatie decat cea de la pozitia 5.
 7. In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. La optiunea clientului, putem reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
 8. Rambursarea sumelor
  • Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data primirii returului
  • Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

Formular returnare produs.


  0
  Back to Top

  Search For Products

  Product has been added to your cart